Diet Atkins · Shaklee

Detox Day 2. Detox boleh turunkan berat badan.

Salam semua. Amacam detox 1st day semalam? Kawan-kawan group share pengalaman, semua menghadapi dugaan godaan makanan yang hebat. haha. Biasalah tu kalau hujung minggu. Sebab kita keluar pegi sana sini kan. Saya pun nervous bila sampai jak weekend. Haha. Sebab weekend lepas saya tercheat sebab jalan-jalan pegi rumah my uncle. Kebetulan sepupu suami beli tart… Continue reading Detox Day 2. Detox boleh turunkan berat badan.

Diet Atkins · Shaklee

Detox parasit. Nyahkan parasit dari badan kita!

Salam semua.  Alhamdulillah seperti yang dirancangkan, hari ni saya start buat detox parasit dengan my group. Soft detox jer selama 5 hari, sebab ada mommy breastfeeding dalam group. Saya pun breastfeeding jugak cuma babynya sudah almost 2 years la. Hehe. Dalam detox ni kami guna produk terbaik dari ladang tau. Yang penting semulajadi, selamat dan… Continue reading Detox parasit. Nyahkan parasit dari badan kita!