Uncategorized

Blog Baru Yeayyy!

Alhamdulillah, setelah beberapa kali cadang beli domain dan hosting untuk buat blog rasmi Shaklee saya, tapi balik-balik jugak ada aral melintang. Akhirnya dapat jugak sekarang.

Makin confident mau buat blog baru sebab dapat konsisten update setiap hari dalam bulan lepas. So tidaklah sia-sia kita membayar setiap tahun kan. Hehe.

Plus, tengah dalam usaha buat cop dan biz card ni. Kena lah letak alamat website kan, baru la complete. So kena lah buat nama blog yg confirm dan permanent gitu.

Tapi cop dan biz card ni pulak yang ada aral melintang ni sekarang. Haha. It’s ok, don’t rush things. Nanti sendiri stress. Ingat sikit tengah mengandung tu. Nnti high BP lagi. Huhu.

Ok, sudah lewat malam. Ibu mengandung ndak bagus tidur lambat sangat, walaupun memang sudah lambat ni. Huhu. Beaok kita update lagi entry yang bermanfaat sikit. InsyaAllah.

Goodnight all 😍

j

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge