Uncategorized

Tamu Ahad Tuaran

Hari Ahad setiap minggu adalah hari tamu di Pekan Tuaran. Biasanya malas mau pegi Tuaran kalau hari Ahad sebab jammed dan sangat susah cari parking. Tapi hari ni terpaksa pegi jugak, sebab mau buat gambar pasport Iman untuk isi borang sekolah dia. 
Syukurlah cepat ja siap gambar pasport. Walaupun macam lucu jak gambar dia. Haha. Mula-mula ingat mau ambil gambar Ayra sekali, tapi rambut Ayra masa tu tidak terurus, so malaslah. Membazir ja nanti. Lagipun belum tentu dia mau tengok kamera kan.
Lepas ambil gambar tu, kami round-round lah sementara tunggu gambar siap dalam setengah jam. Kami parking tepi jalan, ayah Iman Ayra turun pegi cari makanan. Kami tunggu dalam kereta. Sempatlah ambil gambar sikit, tapi limited sebab dalam kereta kan.

Gambar blur lah pulak kan. Hehe.. lain kali lah kita ambil gambar yang proper kan. Lepas ayah Iman Ayra siap membeli, dalam setengah jam jugaklah, lepas tu kami balik pegi kedai ambil gambar. Mau tengok gambar pasport Iman?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge