Uncategorized

Before I Fall

Tajuk bukan main lagi kan. Macam biasa  setiap weekend, ayah Iman Ayra balik dari Sandakan. So Sabtu Ahad memang akan pegi jalan-jalan bawa anak-anak. Asal keluar rumah lah kan.
Tapi hari ni special sikit sebab dating berdua jak. Anak-anak tinggal di rumah. Kebetulan ramai jugak orang di rumah. Uncle aunty semua ada. Hehe..
Lama tidak tengok wayang, so tadi lepas rindu lah kan. First time tengok wayang di Imago. Tengok cerita Before I Fall, sebab itu jak yang showtime paling awal. Ok lah cerita dia, best lah jugak. Hehe.
Lepas tengok wayang, pegi solat jap. Then makan. Lepas makan, pegi take away makanan dan beli mainan 7untuk Iman Ayra & semua di rumah.
On the way balik tu singgah Sulaman Sentral, beli ziplock bag untuk vitamin. Kenapa lah dari dulu ndak terfikir mau tanya Kak Aya. Penat lagi pusing sana-sini mencari. Haha.
Sangat happy hari ni. Jarang-jarang dating kan. Paling last masa kenduri kawin di Sandakan. Lepas ni insyaAllah dating masa pegi beranak pulak.
Lepas tu mungkin dua atau tiga tahun akan datang pulak lah kan.

2 thoughts on “Before I Fall

  1. Wow. Makan sakan nampak.hahaha

    Wayang di imago tu bah, mahalnya kan.hahaha..
    Aku mungkin lama lah suda x tengok wayang. Sekali hari tu balik raya last year, p la dating tgk wayang di imago, terus terkejut dengar harga ��

  2. Haha sakan sangat sampai hari ni checkup tiba2 BP high. Saya pun jrg tgk wayang. Kami tgk ni 2 ticket couple seat rm32.80 kalau x silap. Tp org tu bilang beza rm2 ja dgn seat biasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge