Shaklee

Vivix Shaklee

Pernahkah anda dengar tentang Vivix Shaklee? Vivix ni selalu disebut-sebut sebagai tonik ajaib sebab banyak testimoni positif dari kalangan penggunanya, termasuk oleh pesakit kronik seperti kanser, kencing manis, darah tinggi, buah pinggang, strok, jantung dan pelbagai lagi. Vivix, walaupun harganya agak mahal tetapi bagi yang sudah mencuba pasti tahu kenapa ia berbaloi untuk wang anda.
Benarkah Vivix betul-betul berkesan, atau sekadar taktik jualan untuk lariskan produk?

Bahan Utama Vivix.

Pertama sekali, apa bahan-bahan yang terkandung dalam sebotol kecil Vivix yang berwarna merah gelap dan pekat ni sampaikan harganya mencecah hampir RM500 untuk isi kandungan 150 ml?

1. Muscadine Grape :

Merupakan spesies anggur liar yang sangat istimewa. Ia mempunyai sumber terbaik antioksida dan anti radang. Anggur ini juga mempunyai 40 kali ganda polifenol yang terbukti baik untuk kesihatan kardiovaskular, menurunkan tahap gula dalam darah, melambatkan proses penuaan, mencegah kanser serta sebagai antivirus dan antibakteria.

2. Purple Carrot :

Merupakan sumber sumber terbaik vitamin A. Mengandungi asid klorogenik yang membantu mengatasi masalah diabetis. Ia juga mengandungi anthocyanins yang bertindak sebagai anti radang dan anti karsinogen yang membantu mengurangkan risiko penyakit jantung.

3. Elderberry : 

Mengandungi Vitamin C yang tinggi yang mencegah daripada virus dan bakteria. Ia mampu mencegah kanser, meningkatkan imunisasi badan, menurunkan kadar kolesterol kolesterol, mengatasi masalah diabetis serta meningkatkan kesihatan jantung dan ginjal.

4. Japanese Knotweed (Polyganum Cuspidatum) :

Mempunyai sumber resveratrol yang sangat tinggi. Ia berupaya untuk melambatkan proses penuaan, merendahkan kolesterol, merendahkan tekanan darah dan mengurangkan berat badan.

Resveratrol dan Polifenol.

Resveratrol adalah sejenis polifenol yang dipanggil phytoalexin, merupakan sejenis bahan yang dikeluarkan oleh tumbuhan sebagai pertahanan tumbuhan tersebut terhadap penyakit. Ia dihasilkan daripada tindakbalas tumbuhan tersebut terhadap jangkitan kulat, tekanan, kecederaan akibat dirosakkan haiwan, sinar UV, cuaca ekstrem dan sebagainya.

Polifenol adalah daripada kumpulan phytonutrien yang juga terdapat secara semulajadi dalam tumbuhan. Polifenol juga kaya dengan anti oksidan dan melindungi sel daripada rosak secara efektif.

Vivix pilihan terbaik.

Kandungan Resveratrol dan polifenol yang tinggi dari 4 bahan utama Vivix dengan sifat antioksida, anti radang, antivirus, antibakteria dan anti karsinogen berupaya melindungi sel di dalam badan kita, sekaligus mencegah pelbagai penyakit kronik seperti kanser, diabetis, darah tinggi, strok, penyakit jantung dan melambatkan proses penuaan
Untuk maklumat lebih lanjut tentang Vivix atau untuk tempahan, boleh Whatsapp ke nombor 016-810 0457 atau PM di Facebook Wahidah Haron.
Atau terus buat pembelian menggunakan kad kredit/debit melalui link ini:

Wazie | 016-810 4057
Pengedar Shaklee Sabah.
COD Tuaran-Kota Kinabalu.
Pengeposan Seluruh Malaysia.

4 thoughts on “Vivix Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge