Uncategorized

Shaker Eksklusif Shaklee

Cantik kan shaker ni? Hehe.. Siapa-siapa pun kalau dapat exclusive limited item memang suka kan. Excited mau dapatkan jugak. Lagi-lagi kalau item cantik dan berkualiti macam ni.
Item yang ni bukan free, tapi untuk purchase with purchase (PWP). Dan paling best lagi, hanya untuk ahli baru yang mendaftar pada bulan April ni dan selagi stok masih ada. Jadi jomlah cepat-cepat kita ambil peluang keemasan ni. Shaker ni tahan lasak tau.
Ciri-ciri shaker cantik ni ialah:
  • kapasiti 600 ml (20 oz)
  • bebas BPA
  • penutup lebar, senang untuk dibasuh
  • ringan dan mudah dibawa
  • design yang cantik dan mudah dipegang
So, sesiapa yang lama sudah teragak-agak mau register jadi ahli Shaklee tu jom Whatsapp Kak Wazie cepat-cepat. Kak Wazie tolong uruskan semua, uolls buat pembayaran sahaja 🙂
Wazie | 016-810 4057
Pengedar Shaklee Sabah.
COD Tuaran-Kota Kinabalu.
Pengeposan Seluruh Malaysia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge