Uncategorized

Ubati penyakit batu karang dengan Vivix

Pembelian terus Vivix secara online menggunakan kad kredit/debit melalui link ini http://bit.ly/2iGMjrc

Penyakit batu karang memang menyakitkan. Pengalaman sendiri 3 tahun lepas, ditakdirkan kena sakit batu karang ni waktu tengah travelling pulak tu. Sakitnya macam kena cucuk dengan pisau. Memang sangat sakit, waktu tu belum jumpa pain killer yang kuat. Kalau setakat Ponstan tu macam tiada kesan pun. Tetap sakit.
Sakit batu karang ni bukan sepanjang masa, tapi dia datang kejap pastu hilang kejap. Nanti sakit lagi. huhu. Punca utama ialah sebab kurang minum air. Saya mengaku sendirilah jugak kan kalau travel memang tidak akan minum air masak. Air manis memanjang. Memang salah sendiri. huhu. Jadi tanggunglah akibat dia.
Masa sakit tu, rawatan hospital semua habis dalam rm1000 jugaklah. Dan doktor cakap biasanya penyakit batu karang ni akan berulang kalau kita tidak ubah cara hidup dan cara makan kita.
So untuk mereka yang kerap sangat dapat penyakit batu karang ni, saya syorkan ambil Vivix Shaklee. Vivix ni sangat tinggi kuasa antioksidan, mampu merawat dan juga mencegah penyakit batu karang ni.
Jom kita tengok testimoni pengguna yang sudah berjaya.

Untuk yang ingin cuba Vivix, boleh hubungi saya di nombor 016-810 4057 atau boleh terus buat pembelian menggunakan kad kredit/debit melalui link ini http://bit.ly/2iGMjrc

Wazie | 016-810 4057
Pengedar Shaklee Sabah.
COD Tuaran-Kota Kinabalu.
Pengeposan Seluruh Malaysia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge