Uncategorized

Blog is now open for public

Hehe. Assalamualaikum semua.

Lama tidak blogging, rindu memang rindu. Macam dulu2 setiap hari blogging dan blogwalking tau. My blog jadi macam rumah imaginasi saya yang saya duduk happy di dalam.

Tapi lepas beranak Iman, terus jarang sangat blogging. Kawan2 blogging pun jadi jaaaarang blogging jugak.

First, sebab mana ada masa lepak lama2 depan PC sudah kan. 2nd, feature Facebook semakin best. 3rd, muncul Instagram pulak. Hehe.

Dulu saya fikir blog ni memang tidak relevan sudah. Haha. Mungkin saya salah. Tapi let’s start again 😊 saya akan cuba konsisten blogging. Dan kali ni it’s public!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge