Shaklee

Pengalaman bersama Ostematrix Shaklee

Masa pregnant Iman sy langsung tiada ambil supplement, just makan vitamin dari klinik. Kerap sangat cramp kaki waktu tidur malam. Sangat2 selalu kena. Sengsara kan. Huhu.

Lepas tu masa kandungan makin besar, saya kena sakit belakang yang kronik lah jugak sy rasa. Memang x boleh berdiri lama. Tidur pun x boleh mengiring sebab sakit. Huhu. Serba ndak selesa lah orang bilang.

Saya ingat lagi masa kandungan 8 bulan, saya pegi beli baju baby. Sebelum turun kereta sy siap2 sapu minyak urut panas di belakang badan pastu tampal koyok panaflex. Shopping cepat2 pastu masuk kereta balik sebab memang sakittttt belakang sangat2.

Masa pregnant Ayra pulak, awal2 lagi saya makan Ostematrix. Ostematrix ni supplement kalsium. Sy ambil 2 atau 4 biji setiap hari atau selang sehari. Result dia? Saya kena cramp 1 kali jak sepanjang pregnant Ayra. Syukurlah sebab masa tu pun PJJ dengan husband. Tiada orang mau tolongg kalau cramp tengah malam 😂

Sakit belakang pulak masih ada rasa, cuma sangat2 kurang banding masa Iman. Sehari sebelum beranak Ayra masih larat round 1B teman husband cari barang2 office dia sambil mengheret Iman lagi 😁

So siapa yang ada masalah cramp ka sakit belakang ka pastu malas minum susu, ngam betul makan ostematrix. Murah pun murah banding beli susu 😂

Whatsapp ja saya kalau mau k
016 810 4057

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge